De perfecte DJ vind je hier!

Jump / Hardcore

Discobar "DE KLEINE BEER"...voor elke gelegenheid...verjaardag, huwelijk, thema-party ; privé- of bedrijfsfeest, poolparty of danscafé...noem maar op. Met de beste muziek van de jaren 60 - 70 - 80 - 90 - Millies - hedendaag en Retro-House !
your all around DJ voor al uw feesten . huwelijksfeest , verjaardagsfeest , jubileum , communiefeest , bedrijfsfeest , ... just 1 thing Let's start the party !!!
DJ Stompie
Allround dj voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, clubfeest, pensioenfeest, bedrijfsfeest enz....
Avondfeest huwelijk. Om 19u start de maaltijd voor de familieleden. Om 21u komen de vrienden en kennissen toe voor het dessertbuffet en het avondfeest. Na het dessert volgt een openingsdans en daarna willen wij graag een feestje waarbij jong en oud niet van de dansvloer weg te slaan zijn! Er dient wel rekening gehouden te worden met de toegelaten decibels en bij afsluit van het feest dient het materiaal terug meegenomen te worden. Alvast bedankt!
Top-Dj B.A.R.T. Allround Party Deejay met meer dan 20 jaar ervaring De leukste partydeuntjes in the mix!
Input via topdeejays.be Op zaterdag 14 mei houden wij onze 18 jarigenfuif te Molenbeersel (3640 Kinrooi). Wij zoeken voor die datum nog een DJ die r&b, hiphop, drum & bass of progressive house draait. Zouden jullie mij enkele DJ’s onder de 250 euro kunnen aanraden? We willen er graag een zo sfeervol mogelijk feest van maken en hopen dat jullie ons daarbij kunnen helpen. We hebben liefst een DJ die er een echt feest van maakt met bekende muziek (ook klassiekers) waarop iedereen danst en meezingt.

Gebruikerslogin